1
15
16
17
18
19
20
21
22
23
31
Починаємо набір на третій цикл Програми з мистецтва "Артсвіт дітям"!
01 лютого 2020
Починаємо набір на третій цикл Програми з мистецтва "Артсвіт дітям"!

Запрошуємо долучитись до програми “Артсвіт дітям” та познайомитись з явищами, які не зустрінеш в звичайній художній школі. Програма є можливістю прожити різні мистецькі напрямки на власному досвіді. Дитина зможе відчути мистецтво «на смак» та обрати власний напрям у майбутньому.

Участь у всіх заняттях безкоштовна за умови реєстрації. Заняття будуть проходити щосуботи, починаючи з 1 лютого.

...
Вечірка Drink/Print
27 грудня 2019
Вечірка Drink/Print

На завершення року пропонуємо завітати на Вечірку Drink/Print до галереї Артсвіт. Разом з В’ячеславом Кучінкою будемо різати ліногравюри, друкувати принти та спілкуватися.

 

...
Сучасна абстрактна анімація. Микита Лиськов
19 грудня 2019
Сучасна абстрактна анімація. Микита Лиськов

З 13 грудня по 16 січня у галереї Артсвіт діє виставка Рухомість, в межах якої її автор Микита Лиськов проведе artist talk.

Під час зустрічі Микита розповість, як створювала виставка, а також розкаже, де, на його думку, закінчується реальність та починається абстракція. Також відбудеться перегляд сучасних абстрактних фільмів з обговоренням цікавих фактів про їхніх авторів.

...
Інфодень УКФ у Дніпрі
04 грудня 2019
Інфодень УКФ у Дніпрі

Український культурний фонд вирушає у подорож містами України, щоб розказати про діяльність інституції та конкурси 2020 року. 4 грудня команда Фонду завітає до Дніпра!

...
Нестандартний погляд на знайомі речі: що цікавого знайшла в Дніпрі мисткиня з Глазго
28 листопада 2019
Нестандартний погляд на знайомі речі: що цікавого знайшла в Дніпрі мисткиня з Глазго

Резидентка з Шотландії, учасниця SWAP: UK/Ukraine Residency Programme Алішія Фарнан пробула в Дніпрі 37 днів. Вона займається фотографією, зосереджує увагу на тонкощах світла, тіні та текстурі у фотографічному зображенні. В своїх роботах досліджує історію, традиції та культуру через соціальну архітектуру місцевості. Предметом її дослідження цього разу стало місто Дніпро, а фокусувалась мисткиня на публічних місцях, в яких люди проводять або проводили раніше своє дозвілля.

 

...
Розпочато набір на другий цикл Програми з мистецтва “Артсвіт дітям”!
09 листопада 2019
Розпочато набір на другий цикл Програми з мистецтва “Артсвіт дітям”!

Запрошуємо до участі у другому циклі Програми з мистецтва “Артсвіт дітям”! Пропонуємо разом розглянути винаходи, поняття та техніки, що змінювали історію мистецтва.На заняттях юні митці та мисткині познайомляться з творчістю імпресіоністів, побувають на пленері, спробують створити власні скульптури та інсталяції і зрозуміти, що таке концепція в художніх практиках. Більшість занять буде проходити в комфортному просторі галереї сучасного мистецтва, тож діти матимуть змогу практикувати свої вміння в творчій атмосфері. 

Участь у всіх заняттях безкоштовна. На цикл із 8 занять ми набираємо 2 групи по 15 дітей в кожній. До участі запрошуємо дітей від 7 до 13 років.

...
Artist talk: Алішія Фарнан
08 листопада 2019
Artist talk: Алішія Фарнан

8 листопада о 19:00 запрошуємо на artist talk британської художниці Alishia Farnan, яка перебуває в Дніпрі на резиденції за підтримки British Council. Приймають резидентку Галерея Артсвіт та Культура Медіальна. Вхід вільний.

...
OPEN CALL M17 Sculpture Prize
31 жовтня 2019
OPEN CALL M17 Sculpture Prize

Триває OPEN CALL на здобуття професійної премії для скульпторів M17 Sculpture Prize.

M17 Sculpture Prize – професійна премія для скульпторів за участі міжнародних експертів, яка націлена на пошук та підтримку талановитих сучасних художників з України.

Переможець отримає премію в 250 000 гривень та фінансування на втілення обраного Відбірковим журі проекту за своїм ескізом.

Фокус: скульптура, інсталяція та інші види тривимірного мистецтва.

...
Artist talk: резиденти напрямку візуальне мистецтво
11 жовтня 2019
Artist talk: резиденти напрямку візуальне мистецтво

11 жовтня відбудеться зустріч з резидентами напрямку візуальне мистецтво Програми резиденцій галереї Артсвіт. Програма створена для того, щоб отримати поштовх для розвитку неформальної альтернативної освіти в місті. Під час зустрічі учасники та учасниці з Дніпра та інших міст України поділяться враженнями від резиденції та думками про місто, його культурну спадщину та шляхи подальшого розвитку.

...
Artist talk: Люся Іванова та Єгор Анцигін
09 жовтня 2019
Artist talk: Люся Іванова та Єгор Анцигін

9 жовтня в межах Програми резиденцій галереї Артсвіт відбудеться artist talk з кураторами напрямку резиденцій з візуального мистецтва Люсею Івановою та Єгором Анцигіним. Під час зустрічі вони поділяться враженнями від резиденції та розкажуть більше про власну діяльність. 

...
Artist talk: резиденти напрямку перформанс
12 вересня 2019
Artist talk: резиденти напрямку перформанс

12 вересня о 19:00 в Артсвіт відбудеться зустріч з резидентами напрямку перформанс. Формат зустрічі будет визначено самими учасниками та учасницями згодом. Програма резиденцій галереї Артсвіт це обмін досвідом, взаємодія місцевих учасників і учасників з інших регіонів, підтримка кураторів з міжнародним досвідом, створена для того щоб отримати поштовх для розвитку неформальної альтернативної освіти в місті. 

...
Artist talk: Вальдемар Татарчук
11 вересня 2019
Artist talk: Вальдемар Татарчук

11 вересня в межах Програми резиденцій Артсвіт відбудеться зустріч з польським художником та куратором напрямку резиденцій з перформансу Вальдемаром Татарчуком -  художником, який працює з перфомансом та інсталяцією, куратором, засновником Центру перфомансу у Любліні (1999-2010), директором галереї Labirynt у Любліні (з 2010 року). 

...