OPEN CALL Кураторські практики
27/06/2021

OPEN CALL Кураторські практики

Галерея Артсвіт оголошує open call на участь у Програмі резиденцій у напрямку «Кураторські практики».

Кураторка напрямку – Тетяна Кочубінська. 

Ми чекаємо на мотивованих кураторів/-ок, художників/-ць, культурних менеджерів/-ок, співробітників/-ць галерей та музеїв. Попередній досвід роботи у мистецькій сфері вітається. Бажано - знання англійської мови. 

Групова резиденція пройде у кілька етапів та загалом триватиме 2,5 місяці. Протягом цього часу відбудеться 12 теоретичних та практичних занять із залученням міжнародних експертів, два приїзди до Дніпра для знайомства із художньою сценою міста, спільної роботи над виставкою та участі у публічних заходах. Реалізацію підсумкової виставки заплановано на початок вересня. 

Ми компенсуємо витрати на проїзд, проживання, харчування для учасників і учасниць з інших міст, а також на підготовку та виробництво виставки.

Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть форму за посиланням https://cutt.ly/2nGQn6u

В кінці анкети додайте ваші CV та мотиваційний лист обсягом до 2500 знаків. Файли повинні бути у форматі PDF і не перевищувати 10 Мб кожен.

Заявку на участь у резиденції для кураторів можна подати до 27 червня включно. Результати ми оголосимо після 1 липня. 

Увага! Резиденція передбачає дві поїздки до Дніпра загальною тривалістю 19 днів (в липні та на початку вересня), будь ласка, врахуйте це при подачі заявки. 

Програма резиденцій галереї Артсвіт третій рік поспіль відбувається за підтримки Українського культурного фонду



Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...