Redefine indefined space. ВОРКШОП-ІНТЕНСИВ З УРБАН-ДИЗАЙНУ
24/10/2016

Redefine indefined space. ВОРКШОП-ІНТЕНСИВ З УРБАН-ДИЗАЙНУ

27-29 жовтня в Артсвіт відбудеться воркшоп-інтенсив Redefine indefined space до участі у якому запрошуються студенти спеціальностей архітектура, дизайн, соціологія та культурний менеджмент. 

Команда на чолі з координатором проекту Анастасією Кондратьєвою-Жервез та запрошеними менторами буде працювати над занедбаними просторами Дніпра, провівши урбан-аналіз та запропонувавши власний міні-проект.

Кількість участників обмежена до 10, реєстрація за формою goo.gl/dn3c5P

В рамках інтенсиву, 27 жовтня запрошуємо на публічну лекцію "Розуміти місто. Чому? Навіщо? Як?", де будуть розглядатись європейські практики урбаністичного аналізу та можливості їх використання на пострадянських просторах.

Анастасія Кондратьєва-Жервез - урбан-дизайнер, випускниця Вищої школи витончених мистецтв (Франція). Живе та навчається у Франції. На сьогодні займається проектом, темою якого є визначення невизначених міських просторів у Європі та на пострадянських територіях.

Інші новини

18 березня 2024
Знайомимо з першою трійкою мисткинь, що увійшли в нову едицію проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні"

Минулої п’ятниці ми разом із Katarzyna Kozyra Foundation та Galeria Labirynt поповнили Secondary Archive матеріалами про 15 нових українських художниць. Найближчі два тижні ділитимемося цитатами з їхніх висловлювань — почитати повний текст і біографії мисткинь можна на сайті secondaryarchive.org.

...
10 березня 2024
Зін за донейт: ми випустили новий мерч до виставки Тетяни Пухнавцевої "обірваний край"
 
Чудова новина: ми зробили для вас новий мерч з нагоди відкриття виставки "обірваний край" — невеличкий зін із роботами художниці Тетяни Пухнавцевої.
 
Видання вийшло лімітованим накладом — усього 20 примірників, і кожен з них має унікальну рису та свій номер. Вартість такого сувеніру — 200 гривень. Усі зібрані кошти ми долучимо до нашого збору для спільноти MEDYCHKA, що допомагає медикам на фронті: закуповує тактичні стропи, функціональні турнікети, лапароскопічні інструменти.
...