Артсвіт дітям
06/03/2016

Артсвіт дітям

Програма «АРТСВІТ дітям» присвячена історії сучасного мистецтва (від початку ХХ століття до наших днів). Наше завдання не просто познайомити дитину зі стилями та напрямками, але й занурити її в атмосферу актуального мистецтва та галерейного життя, де відбуваються виставки, фестивалі, майстер-класи, трапляються цікаві знайомства. 

Кожне із занять поділене на дві частини: інформаційну і практичну. В інтерактивній формі діти дізнаються, як формувались мистецькі стилі і течії ХХ століття, що таке «дада» та «набі», навіщо деякі митці використовують лише один колір фарби і чому навіть консервна банка може бути предметом мистецтва; познайомляться з прийомами сучасних художників, новими видами мистецтва; зможуть створити власні шедеври із найпростіших речей.

В кінці кожного із занять у нас буде чаювання і розмови про прекрасне.

По закінченню програми в АРТСВІТ відбудеться виставка всіх дитячих робіт, вручення сертифікатів і приємні сюрпризи.

Ми набираємо дві вікові групи: 5 – 7 років, 8 – 10 років.
Заняття проходять щосуботи о 12:30 в галереї АРТСВІТ.

Будь ласка, ознайомтесь з умовами програми «Артсвіт дітям»:

- разове відвідування – 100 грн. Це форма, яку батьки зазвичай вибирають на етапі знайомства з дитячою програмою від Артсвіт. Після заняття дитина отримує інформаційні матеріали та конспект.
- абонемент на фіксовану кількість занять: 5 – 400 грн.; 10 – 750 грн. Це можливість відвідати будь-які заняття в рамках програми. Дитина отримує папку, інформаційні матеріали та конспект.
- абонемент на весь курс – 1050 грн. Це можливість відвідати всі заняття програми зі знижкою. Дитина отримує папку, інформаційні матеріали та конспект всього курсу.

У вартість включені всі матеріали для творчості, з якими працюватимуть діти.

Після проходження не менш як 10 занять дитина отримає сертифікат.

Якщо ви хочете відвідати наш урок один раз, вам обов'язково потрібно попередньо підтвердити свою присутність, інакше ми не можемо гарантувати наявність місця і спеціально підготовлені матеріали для практичної частини. Зробити ви це можете за тел. 056 372 54 23, 095 799 35 35 або e-mail:artsvit.dp@gmail.com

Якщо у вас абонемент і ваша дитина з якихось причин не може відвідати заняття, потрібно заздалегідь попередити про це координатора програми (не менше ніж за 24 години), в іншому випадку гроші не повертаються і не переносяться на наступний урок, оскільки всі матеріали для вашої дитини вже будуть заготовлені заздалегідь.

Інші новини

18 березня 2024
Знайомимо з першою трійкою мисткинь, що увійшли в нову едицію проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні"

Минулої п’ятниці ми разом із Katarzyna Kozyra Foundation та Galeria Labirynt поповнили Secondary Archive матеріалами про 15 нових українських художниць. Найближчі два тижні ділитимемося цитатами з їхніх висловлювань — почитати повний текст і біографії мисткинь можна на сайті secondaryarchive.org.

...
10 березня 2024
Зін за донейт: ми випустили новий мерч до виставки Тетяни Пухнавцевої "обірваний край"
 
Чудова новина: ми зробили для вас новий мерч з нагоди відкриття виставки "обірваний край" — невеличкий зін із роботами художниці Тетяни Пухнавцевої.
 
Видання вийшло лімітованим накладом — усього 20 примірників, і кожен з них має унікальну рису та свій номер. Вартість такого сувеніру — 200 гривень. Усі зібрані кошти ми долучимо до нашого збору для спільноти MEDYCHKA, що допомагає медикам на фронті: закуповує тактичні стропи, функціональні турнікети, лапароскопічні інструменти.
...