Зустріч з учасницями Перформативної платформи в Любліні
22/11/2017

Зустріч з учасницями Перформативної платформи в Любліні

24 листопада запрошуємо в галерею "Артсвіт" на зустріч з учасницями «Performance Platform Lublin 2017». 

З 2009 року в Любліні (Польша) проходить фестиваль PPL присвячений мистецтву перфомансу. Якщо раніше в «Performance Platform Lublin» були представлені зрілі та досвідчені митці, то цього разу організатори вирішили дати можливість проявити себе молодим та дуже молодим художникам. Разом з тим було змінено саму формулу фестивалю - офіційним показам передував триденний навчальний семінар, що проводили досвідчені перформери Мартін Зет (Чехія), Юрген Фріц (Німеччина) та Мерилін Ансем (США). Відбір учасників здійснювався на основі відкритого конкурсу, заявки могли подавати всі охочі, не залежно від віку, досвіду та географії. 

Цієї п'ятниці своїми враженнями, досвідом та набутими знаннями будуть ділитися учасниці з Дніпра, що пройшли конкурсний відбір та, нагадаємо, раніше брали участь у воркшопі відомого польского художника та куратора галереї "Labirynt" Вальдемара Татарчука, котрий проходив у вересні в галереї "Артсвіт". 

Спікери: Ірина Харламова, Марина Москальова, Ріка Рижикова, Галина Гурова, Катерина Мамчур. Також в фестивалі брали участь, але на жаль, не зможуть приєднатись до нас Дар'я Лук'яненко та Ілля Семеренко. Модеруватиме Ірина Полікарчук. 

Вхід вільний. Початок о 19:00

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...