За місцем проживання: авторська екскурсія Марка Мілова
14/02/2017

За місцем проживання: авторська екскурсія Марка Мілова

В галереї Артсвіт проходить виставка дніпровського фотографа Марка Мілова. Проект став майже 35-річним дослідженням вулиці Паторжинського. В суботу, 18 лютого фотограф та куратори проведуть незвичайну екскурсію, яка розпочнеться на вулиці Паторжинського та завершиться в галереї.

Початок о 13.00. Зустрічаємось на перехресті вул. Івана Паторжинського та Лева Писаржевського

Під час прогулянки ви зможете поспілкуватись з автором та дізнатись про особистий досвід, який передував створенню виставки. Також куратори галереї Артсвіт доповнять розповідь фотографа і сфокусуються на концепції проекту та явищі Дніпропетровської школи фотографії.

Свої світлини Марк Мілов називає «фіксаціями емоцій», вони зберігають особисті спогади та враження. А для нас, глядачів, це більш ніж 35-річний архів однієї вулиці. Це можливість простежити, на прикладі одніеї локальної території, як з часом деякі речі змінюються, а деякі лишаються тими самими, впізнаваними і зрозумілими.

Виставка "За місцем проживання" – це частина довгострокового дослідницького проекту Дніпропетровської школи фотографії, який проводить галерея Артсвіт. Головне завдання цього дослідження – розширити знання про українську фотографію кінця 1970-х - початку 1990-х і повернути в актуальний дискурс втрачені імена.

За місцем проживання: авторська екскурсія Марка Мілова

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...