Владислав Мельник. Ребус на площині
16/04/2019

Владислав Мельник. Ребус на площині

Запрошуємо до Кімнати на відкриття виставки Владислава Мельника "Ребус на площині".
 

"Що ти бачиш, коли виходиш на вулицю? А що бачить вулиця, коли виходиш ти?

Це два ключові питання, які важливо собі задати перш, ніж приступити до внутрішньої інтроспекції. Обліплені брудом іржаві гірки, звуки телесеріалів, запах тушкованої капусти в коридорі, що відбиваються як м'ячик об стіни спальних районів.

Ти відчуваєш себе цим налиплим сірим шматком бруду в графітовому пальто на іржавій дорозі колишньої пост-радянської величі."

Відкриття виставки "Ребус на площині" відбудеться 18 квітня о 19:00.
Вхід вільний.


Владислав Мельник - митець-самоук. Шлях художника почав у віці двадцяти одного року, після пережитої обітниці мовчання. 
 
Кімната - це виставковий майданчик, що має на меті стати простором свободи та можливостей для нових імен в мистецькій сфері. Адреса: м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, 4а (приміщення галереї Артсвіт). 

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...