Nikita Liskov / Energy off
22/11/2018

Nikita Liskov / Energy off

З 22 листопада в просторі Кімната буде предствалена анімаційна інсталяція Микити Лиськова "ENERGY OFF". Інсталяція присвячена енергії, її народженню, її функціонуванню, її візуалізації. Приводом для створення анімації послужила композиція Bryan Eubanks і Jason Kahn "Energy (Off)".

Микита Лиськов створює авторську некомерційну анімацію, займається цим вже більше 10 років. Постійно бере участь у кінофестівалях, проводить лекції-кінопоказі з історії анімації, організовує та веде заняття в «школі авторської анімації» в Дніпрі.

Відкриття інсталяції відбудеться 22 листопада о 19:00. Вхід вільний.

Nikita Liskov / Energy off

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...