Лекція Куби Снопека: Ріка, що визначає містобудування
05/06/2017

Лекція Куби Снопека: Ріка, що визначає містобудування

9 червня в 19:30 в галереї Артсвіт відбудеться важлива подія для архітекторів та урбаністів Дніпра — лекція Куби Снопека "Ріка, що визначає містобудування", про те, як жити всередині невдалих радянських мегапроектів. Поговоримо про зв'язок містобудування, природи, архітектури і політики.

Куба Снопек 4 роки працював в інституті "Стрелка". Також він написав дві книги: про нематеріальну цінність хрущовської забудови "Беляево навсегда" і про те, як поляки будували церкви своїми силами в часи радянської влади - "Архітектура сьомого дня".

Куба є ініціатором проекту Сцена:Stage в рамках фестивалю "Конструкція" в Дніпрі, який зараз реалізують в парку ім. Шевченка. 

Після лекції можна буде поспілкуватись з Кубою і задати питання про його проекти.

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...