Георгій Заря. Без меж
03/11/2018

Георгій Заря. Без меж

Запрошуємо вас на відкриття виставки Георгія Зарі "Без меж" в просторі "Кімната".

"Без меж" - проект без термінів, який не є закінченим, оскільки він довжиною в життя.

Це проект про розширення меж і сприйняття світу, про дорослішання в сучасному суспільстві. Про бачення свого покоління, про прийняття нового і його адаптацію в своє життя. В наш час світ не має ніяких меж. Ти можеш бути де завгодно, коли завгодно, ти є чимось абсолютним. Фотографії для мене - це спосіб знайомства зі світом. Проект створений для того, щоб за допомогою естетичного сприйняття відкрити для себе щось нове, доповнити свою реальність. Все, що представлено на виставці, зроблено в різних точках світу.

Відкриття експозиції відбудеться 3 листопада. Початок о 19:00. Виставку можна подивитись до 17 листопада.

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...