Давай забудемо: artist talk з Єгором Анцигіним
30/03/2018

Давай забудемо: artist talk з Єгором Анцигіним

30 березня в рамках проекту “Давай забудемо” відбудеться artist talk з автором - Єгором Анцигіним. Під час бесіди художник розповість про свої попередні проекти та роботи, а також теми та принципи, з якими він працює.

Також artist talk - це можливість поспілкуватись з митцем про проект власне у виставковому просторі та задати всі питання, які могли виникнути під час перегляду експозиції.

Художник Єгор Анцигін народився в Дніпропетровську. Працює з такими медіа як інсталяція, фото, живопис, а також партисипативними проектами, архівними матеріалами, ленд-артом. У 2015 - 2017 роках був учасником художнього колективу конкретних дат (ККД), у складі якого реалізував проекти в Києві, Харкові, Вроцлаві (Польща) та Бресті (Білорусь).

Основні проекти: персональна виставка “Комендантська година”, Partcom (Київ); “В активному пошуку”, Художній музей ім.Галагана (Чернігів); “Розклад прибирання”, Port creative hub (Київ).

Участь у групових проектах: “Marts”, М17 (Київ); “Сьогодні ми не зустрінемось”, Closer (Київ); “Дніпровський колайдер” (Дніпро); “Де НЕ ДЕ” під тарілкою (Київ); “Антивоєнна виставка” (Санкт-Петербург); “Акція в трамваї” (Київ); “Пострезидентська виставка”, галерея Бункер (Чернівці).

В проекті “Давай забудемо” художник моделює болісне зіткнення, конфлікт протилежних систем і точок зору, та пропонує глядачам спостерігати, як відбувається боротьба за пам'ять: особисту, історичну і публічну. Центр експозиції - робота, в якій автор досліджує приватну історію, власну пам'ять про місто Дніпро, в якому провів дитинство і юність.

Початок artist talk о 19:00.

Вхід вільний.

 

 

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...