Artist talk: Аліса Олєва
21/08/2019

Artist talk: Аліса Олєва

Запрошуємо 21 серпня на artist talk Аліси Олєвої - художниці, кураторки резиденції з дослідницьких практик. 

Мисткиня працює в жанрі психогеографічних і аудіопрогулянок, використовує методи партисипативного мистецтва, перформансу, практикує самостійну або спільну прогулянку як один з найпростіших і доступних способів взаємодії та участі людей в дослідженні міста і самих себе. Під час зустрічі вона розповість більше про свою діяльність та власне про резиденцію. 

Початок о 19:00. Вхід вільний.

Аліса Олєва народилась 1989 року в Москві, має ступінь магістра Courtauld Institute of Art та ступінь магістра Goldsmiths, University of London. Живе та працює в Лондоні. Її практика спрямована на те, щоб запропонувати альтернативний спосіб пережити та взаємодіяти з повсякденним міським життям навколо нас, переміщуючи відчуття реального та уявного в межах міського пейзажу. Окрім індивідуальної практики співпрацює з Деббі Кент (The Demolition Project) та Тимофієм Максименком (atom).

Програма резиденцій Артсвіт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

 

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...