Артсвіт дітям
14/09/2019

Артсвіт дітям

Освітній курс з мистецтва “Артсвіт дітям” почнеться вже 14 вересня. В новому році пропонуємо розглянути винаходи, поняття та техніки, що змінювали історію мистецтва. “Артсвіт дітям” познайомить з явищами, які не зустрінеш в звичайній художній школі, та дасть можливість кожному прожити різні мистецькі напрямки на власному досвіді. Дитина зможе відчути мистецтво «на смак» та обрати власний напрям у майбутньому.

На заняттях юні митці та мисткині познайомляться з творчістю імпресіоністів, побувають на пленері, спробують створити власні скульптури та інсталяції і зрозуміти, що таке концепція в художніх практиках. Більшість занять буде проходити в комфортному просторі галереї сучасного мистецтва, тож діти матимуть змогу практикувати свої вміння в творчій атмосфері.

Головне завдання курсу - не освоєння прикладних навичок, а знайомство з багатогранністю мистецтва. Програма націлена на розширення кола інтересів дитини та її комунікативних навичок, які можна розкрити завдяки роботі в групах. Ми запрошуємо найширшу аудиторію: маленьких дніпрян та дніпрянок, дітей ВПО, дітей з інвалідністю, дітей загиблих та учасників АТО і ООС, щоб не лише навчити малечу мистецтву, а й допомогти їм налагодити міжособистісну комунікацію.

На перший цикл із 8 занять ми набираємо 2 групи по 15 дітей в кожній. До участі запрошуємо дітей від 7 до 13 років. Зареєструватись можна за посиланням: http://bit.ly/2kw61sr. Участь у всіх заняттях курсу безкоштовна.

Початок занять для дітей віком 7-9 років о 12:30, для дітей 10-12 років - о 14:30.

Освітній курс реалізується завдяки міській програмі Культурна столиця.

Інші новини

18 березня 2024
Знайомимо з першою трійкою мисткинь, що увійшли в нову едицію проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні"

Минулої п’ятниці ми разом із Katarzyna Kozyra Foundation та Galeria Labirynt поповнили Secondary Archive матеріалами про 15 нових українських художниць. Найближчі два тижні ділитимемося цитатами з їхніх висловлювань — почитати повний текст і біографії мисткинь можна на сайті secondaryarchive.org.

...
10 березня 2024
Зін за донейт: ми випустили новий мерч до виставки Тетяни Пухнавцевої "обірваний край"
 
Чудова новина: ми зробили для вас новий мерч з нагоди відкриття виставки "обірваний край" — невеличкий зін із роботами художниці Тетяни Пухнавцевої.
 
Видання вийшло лімітованим накладом — усього 20 примірників, і кожен з них має унікальну рису та свій номер. Вартість такого сувеніру — 200 гривень. Усі зібрані кошти ми долучимо до нашого збору для спільноти MEDYCHKA, що допомагає медикам на фронті: закуповує тактичні стропи, функціональні турнікети, лапароскопічні інструменти.
...