Мистецький тиждень Kyiv Art Week
03/05/2017

Мистецький тиждень Kyiv Art Week

Галерея Артсвіт бере участь у міжнародному мистецькому тижні Kyiv Art Week. Ми презентуємо роботи художників, які співпрацюють з галереєю та мали персональні виставки у просторі Артсвіт – це Микита Шаленний, Марсель Онисько, Давид Чічкан та Kinder Album. Урочисте відкриття заходу 4-го травня о 19.00, Комплекс Торонто-Київ. Чекаємо вас біля 19-го стенду.

Kyiv Art Week - це перший професійний мистецький захід міжнародного рівня в Україні. Це адаптація міжнародного формату мистецьких тижнів, що виявили себе найбільш ефективними чинниками розбудови культурно-мистецького простору міста, інституціонального розвитку та популяризації мистецтва.

Цього року організатори підготували чимало цікавого. На 4200 виставкових метрах нової локації «Торонто-Київ» проходитиме ключова подія тижню - ярмарок сучасного мистецтва за участі 23 галерей з 5 країн світу; виставка «Музей приватних колекцій», де окрім визначних робіт українських авторів, які раніше не були експоновані, будуть представлені роботи всесвітньо відомих художників, зокрема Роя Ліхтенштейна, Альберто Джакометті, Девіда Хокні, Пабло Пікассо; спецпроект «Народження трагедії з духу музики, або генерал-бас» мистецької резиденції Biruchiy (куратори Георгій Сенченко, Євген Таран).

Окрім того в паралельній програмі тижня виставки випускників University of the arts london, «Львів. Союзники», «Make art and make it fashion» та насичена освітня програма від художників та експертів в галузі культури, котру підготувала кураторка та критикиня Лізавета Герман. А також потужна музейна програма, наукова конференція, концерти та вечірки із залученням найцікавіших музикантів.

З детальною програмою, цінами вхідних квитків та розкладом можна ознайомитись на офіційному сайті kyivartweek.com

Інші новини

18 березня 2024
Знайомимо з першою трійкою мисткинь, що увійшли в нову едицію проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні"

Минулої п’ятниці ми разом із Katarzyna Kozyra Foundation та Galeria Labirynt поповнили Secondary Archive матеріалами про 15 нових українських художниць. Найближчі два тижні ділитимемося цитатами з їхніх висловлювань — почитати повний текст і біографії мисткинь можна на сайті secondaryarchive.org.

...
10 березня 2024
Зін за донейт: ми випустили новий мерч до виставки Тетяни Пухнавцевої "обірваний край"
 
Чудова новина: ми зробили для вас новий мерч з нагоди відкриття виставки "обірваний край" — невеличкий зін із роботами художниці Тетяни Пухнавцевої.
 
Видання вийшло лімітованим накладом — усього 20 примірників, і кожен з них має унікальну рису та свій номер. Вартість такого сувеніру — 200 гривень. Усі зібрані кошти ми долучимо до нашого збору для спільноти MEDYCHKA, що допомагає медикам на фронті: закуповує тактичні стропи, функціональні турнікети, лапароскопічні інструменти.
...