Війна триває
06/04/2022

Війна триває

У 2022 році галерея Артсвіт мала досить амбітну програму культурних проектів. Ми планували виставки українських та міжнародних художників і художниць, мали на меті продовжити дослідження дніпропетровської фотографії, запросили на резиденції митців і мисткинь, тандем із кураторки сучасного мистецтва та історика, готували нову програму для дітей, підлітків та дорослих, а також багато важливих, в контексті розвитку творчої спільноти Дніпра, заходів.
Всі плани обірвались рано-вранці 24 лютого. Сьогодні частина команди Артсвіт працює віддалено. Зі звичних робочих місць виїхали і наші колеги, митці та мисткині, з якими ми будували плани на 2022 рік. Наразі ми готуємо серію публікацій, у яких вони розкажуть про те, як на їхню роботу вплинула війна.

Також нагадуємо, що триває благодійний продаж графіки з колекції Артсвіт - https://buyartsupportukraine.com

На фотографії – експозиція проекту «Уламки» Сергія Петлюка, що працював восени 2021 року.

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...