Права дитини
07/09/2016

Права дитини

Освітня платформа «Артсвіт дітям» разом із LeaderCamp “Потенціал” 13 та 15 вересня проведуть майстер-класи для дітей на тему їхніх прав та громадської активності. Захід безкоштовний, до участі запрошуються діти віком від 7 до 15 років.

Це будуть неформальні заняття, основою яких стане активна участь у вправах та дискусіях, а також залучення особистого досвіду юних слухачів. Ми разом розглянемо Конвенцію про права дітей, спробуємо розібратися і зрозуміти наші права, навчимося виявляти творчий потенціал у вирішенні повсякденних проблем. Ми віримо, що діти на несвідомому рівні розуміють права людини і їхній досвід є не менш важливим та цінним, ніж знання дорослих.

Назва нашої майстерні – «Подорож до нової землі», під час якої ми спробуємо наблизити проблеми прав людини до повсякденної реальності, тому увага приділятиметься питанням цінностей, а не формальним правам в тому вигляді, як вони викладені в конвенціях.

Майстер-класи проводять: Юлія Копнінська- Петриченко, тренерка неформальної освіти з прав людини та молодіжної громадської участі. Наталя Жебрик, тренерка неформальної освіти з прав людини та ненасильницької комунікації.

Тривалість заняття 1,5 години. Діятиме дві вікові групи: 13 вересня о 15:30 майстер-клас для дітей від 8 до 11 років, 15 вересня о 16:00 для дітей від 12 до 15 років.

За додатковою інформацією звертайтесь у галерею Артсвіт за номером +38095 799 35 35.

Про організаторів заходу:

«Артсвіт дітям» - освітня платформа на базі галереї Артсвіт, яка знайомить наймолодших митців із художніми стилями, напрямками та техніками роботи. Під час курсу діти не тільки дізнаються про визначних художників України та світу, вони безпосередньо занурюються в мистецьке життя галереї з її виставками, гостями та проектами. 

LeaderCamp «Потенціал» будується на концепції, сформульованій Лотаром Краппманном, німецьким соціологом і фахівцем в галузі педагогіки: діти живуть «тут і зараз» і самостійно «формують власну точку зору на проблеми і знаходять компетентні рішення».

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...