Open Call для художників: Програма резиденцій галереї Артсвіт
12/08/2020

Open Call для художників: Програма резиденцій галереї Артсвіт

Запрошуємо на резиденцію для художників від галереї Артсвіт і Українського культурного фонду.

Ми чекаємо на заявки від митців різних напрямків візуального мистецтва: від живопису до медіа-арту, від фотографії до перформансу.

Open Call триває до 12.08

Резиденція буде проходити в місті Дніпро з 13.09 по 03.10

Ми покриваємо витрати на харчування, матеріали, проїзд та проживання для учасників і учасниць з інших міст.

Формат передбачає групову резиденцію із наставництвом кураторів та паралельну публічну програму: artist talks, лекції, кураторські екскурсії та фінальна виставка. Тему виставки художники оберуть разом з кураторами під час резиденції.

Щоб взяти участь у конкурсі заповніть анкету за посиланням: https://bit.ly/2WsJJYl 

На останньому етапі анкети, будь ласка, додайте ваше CV, Портфоліо та Начерки ідей проектів, що можуть бути реалізовані в резиденції. Файли повинні бути у форматі PDF і бути не більшими за 10 мб кожний.

II Програма резиденцій галереї Артсвіт - це цикл освітньо-практичних заходів для кураторів та митців. Проєкт реалізується за підтримки Український культурний фонд.

***

Куратори напряму візуальне мистецтво - Київські художники родом з Дніпра Єгор Анцигін та Люся Іванова.

Закінчили Дніпропетровський театрально-художній коледж та Націона́льну акаде́мію образотво́рчого мисте́цтва і архітекту́ри. Художники працюють з такими медіа як живопис, фото, інсталяція, скульптура, а також з партисипативними практиками й архівними матеріалами.

Люся Іванова відома в Україні та закордоном художниця. Її роботи купують приватні колекціонери США, Німеччини та Англії. З початку десятиліття брала участь більш ніж в 30 виставках.  

Єгор Анцигін реалізовував творчі проєкти у Києві, Харкові, Вроцлаві, Бресті в складі  художнього колективу Конкретних Дат (ККД). Окрім художньої займається освітньою та кураторською діяльністю. 

 

 

 

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...