Кіносереда: Історія
25/04/2017

Кіносереда: Історія

В галереї Артсвіт розпочинається новий цикл «Кіносереди» на тему історії. Куратор кінопоказів, Юрій Базаренко, пропонує звернути увагу не на революції, військові баталії чи зародження держав, але на життя конкретних людей та героїв на фоні подій. Історія впливає на долі людей так само, як одна людина може змінити її перебіг.

«Кіносереда» – серія кінопереглядів в галереї Артсвіт. Кожен показ супроводжується дискусіями та зустрічами з цікавими особистостями, кіноманами, людьми різних професій, з тими, кому є, що показати та розказати. Це митці, лікарі, юристи, фотографи, архітектори, інженери, музиканти, поети, актори. Ми дивимось рідкісні, спірні, але неодмінно цікаві фільми.

Щосереди о 18.30

Цього разу дивимося такі фільми:

12.04 "Фортеця" (The Keep), 1983. Майкл Манн

26.04 "Любити" Михайло Калік, 1968                                    

10.05 "Третя людина" (The Third Man), 1949. Керол Рід

17.05 "Тривалі заручини" (A Very Long Engagement), 2004. Жан П'єр Жене

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...