Кіносереда. Кіно у русі
24/10/2016

Кіносереда. Кіно у русі

Новий цикл Кіносереди - кіно у русі. 

26 жовтня стартують покази авторського кіно, що відбувались та відбуватимуться щосереди в Артсвіт. Цього разу куратор проекту Юрій Базаренко презентуватиме фільми про рух, транспорт, дорогу та, звичайно, людину в цих контекстах.

Перед початком показів буде коротке обговорення та представлення фільмів, а також зустрічі з цікавими гостями: митцями або представниками професій, пов’язаних з тематикою вибраного кіно.

Перший фільм «Крізь сніг», 2013 року, режисер - Пон Чжун Хо, перший гість режисер Олексій Тараненко. Чекаємо вас щосереди о 18.30. Вхід вільний

Програма циклу кінопоказів «Кіно в русі»:

26.10 «Крізь сніг» (Snowpiercer) 2013 режисер: Пон Чжун Хо
02.11 «Незнайомці в потязі» (Strangers on a Train) 1951 режисер: Альфред Гічкок
16.11 «Нічия земля» (No Man's Land/ Wu ren qu ) 2013 режисер: Нин Хао
23.11 «Чаклун» (Sorcerer) 1977 режисер: Вільям Фрідкін

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...