Дар'я Лук'яненко. Оболонка
20/09/2018

Дар'я Лук'яненко. Оболонка

20 вересня Кімната відкриє виставку Дар'ї Лук'яненко "Оболонка". 

"В праці “Віроломство образів” Рене Магрітт говорить, що зображення трубки не є трубкою. Тобто зображення предмета не є сам предмет. Цим проектом я доводжу протилежне. Відтворюючи оболонку на папері, починаю використовувати отримане зображення в якості нової оболонки. Розмиваючи межі між словом і образом, фактично прирівнюючи їх, я створюю можливість іншої версії дійсності, в якій слово і образ замкнуті в нескінченному циклі перетворень: оболонка-не оболонка-оболонка і так далі."

Дар'я Лук'яненко народилась в Дніпропетровську. Вивчала журналістику в Дніпровському національному університеті. Наразі навчається в Академії мистецтв, архітектури та дизайну в Празі. Працює з перфомансом, фотографією та інсталяцією.

Початок о 19:00. Вхід вільний.

"Кімната" знаходиться всередені галереї Артсвіт, вул. Січових Стрільців, 4а. Виставка триватиме до 3 жовтня.

Дар'я Лук'яненко. Оболонка

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...