Buy art support Ukraine
31/03/2022

Buy art support Ukraine

Buy Ukrainian art to help Ukraine defend its freedom and resist russia’s barbaric invasion.
DCCC has launched a charity sale of graphic artworks from a private collection of Artsvit gallery to support Ukraine. We created a website where you can view artworks of Ukrainian artists of the 20th century and purchase the ones you like the most.
All raised funds are going to be used to support Ukrainian defenders in need of medical help or rehabilitation. By buying graphics you are saving their lives. Delivery is possible to any part of the world, except so-called russia.
_________________
 
Купуйте українське мистецтво, щоб допомогти Україні захистити свою свободу від варварського російського вторгнення.
DCCC розпочинає благодійний розпродаж графіки з приватної колекції галереї Артсвіт на підтримку України. Для цього ми створили сайт, на якому ви можете ознайомитись з роботами українських художників та художниць 20 століття та придбати ті, які сподобаються вам найбільше.
Зібрані кошти підуть на підтримку захисників та захисниць, які потребують медичної допомоги чи реабілітації. Купуючи графіку, ви допомагаєте врятувати їхні життя. Доставлення можливе до будь-якої країни світу, окрім так званої росії.

Інші новини

27 березня 2024
Вітайте останню трійку мисткинь, стейтменти яких увійшли до другої едиції проєкту Secondary Archive "Художниці у війні"

Завершуємо розповідати про учасниць свіжого доповнення проєкту Secondary Archive — "Художниці у війні". Вдячні всім причетним до створення його другої едиції, а також зацікавленим у нашій роботі. Проте вона ще триває і далі на вас чекатимуть інші формати та нові дослідження, тож слідкуйте за оновленнями!

...
25 березня 2024
Представляємо інших трьох мисткинь, що увійшли до Secondary Archive "Художниці у війні"

Продовжуємо розповідати про нових мисткинь, які доєдналися до проєкту Secondary Archive в його другій едиції "Художниці у війні", а саме про Олю Єрємєєву, Сану Шахмурадову Танську та Юлію Данилевську. Із їхніми стейтментами можна ознайомитись на сайті secondaryarchive.org.

...